Op pad met Inge, dat was ik op 20 januari 2017. Het was heel mooi weer, maar wel een beetje koud. Daarom was het des te heldhaftiger van Inge, dat ze zich van de lage temperatuur helemaal niets aantrok en gewoon met blote armen op de foto ging wanneer ik dat vroeg.

We hebben eerst wat foto’s gemaakt vlakbij haar eigen huis in Orthen, alvorens we naar de Moerputten verhuisden. De zon ging langzaam onder in het westen en kwam daarbij heel mooi onder de wolken door. Daarvan hebben we natuurlijk gretig gebruik gemaakt, met onderstaand resultaat.

 

Wil je een shoot boeken?

Wil je een shoot boeken?

Ik heb in januari mijn eerste shoot bij Peter gehad. Ik vind mezelf niet echt fotogeniek, maar toen ik het resultaat zag, dacht ik bij mezelf: “Wow, ben ik dat?” Het zijn echt super mooie foto’s!!!

~ Inge

Fuji X-Pro2

Bij deze shoot is de Fuji X-Pro2 gebruikt. Dit is één van de twee topmodellen in de Fujifilm X serie camera's. Met de looks en de kleine maten van een vintage meetzoeker camera, maar met de techniek van een ultramoderne digitale camera is deze camera perfect voor portretshoots.